Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Κατηγορίες

Μαρτυρίες Προσκυνητών (Τεύχος Β') Γέροντος Παϊσίου

Κωδικός: KYPSELI-051Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

(ΤΟΜΟΣ Β’,  2Η ΕΚΔΟΣΗ) 


Στο έργο αυτό περιέχονται προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες από την αναστροφή τους με τον Γέροντα επισκόπων, ηγουμένων ιερών Μονών, Αγιορειτών Μοναχών, καθηγητών πανεπιστημίου, στρατιωτικών, κληρικών εν τω κόσμω και πολλών απλών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Στο βιβλίο περιέχονται επίσης πολλές μαρτυρίες σχετικά με το διορατικό και προορατικό χάρισμα του Γέροντα, νουθεσίες, λόγοι σοφίας και χάριτος και πολλά θαυμαστά γεγονότα.

Σπουδαίο μέρος του βιβλίου αποτελούν οι μαρτυρίες σχετικά με τα εθνικά μας θέματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε επικαιρότητα, μερίκες από τις οποίες έχουν κατατεθεί επωνύμως από αξιωματικούς των ενόπλων μας δυνάμεων.

Η πολύ επιιμελημένη αυτή έκδοση συμπληρώνεται από ωραιότατες έγχρωμες φωτογραφίες, ευρετήρια εννοιών, πραγμάτων και φωτογραφιών.

Το οπισθόφυλλο, τέλος, του βιβλίου κοσμείται από τη βαρύνουσα μαρτυρία του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.


 

Σχήμα: 24 Χ 17
Σελίδες: 424
ISBN: 978-960-88686-8-7Ιδιαιτέρως...ευχαριστώ τον Σωτήρα μας γιατί μου επέτρεψε να γνωρίσω τον μεγάλο άγιο Γέροντα, τον σύγχρονο αποστολικό και προφητικό πατέρα, τον π. Παΐσιο.

...Θερμά παρακαλώ τον άγιο Γέροντα να πρεσβεύη στον Κύριό μας, να χαρίζη σε όλους εμάς τους κληρικούς φωτισμό, ταπείνωσι, καθαρότητα, διάκριση και ομολογία για να ζούμε συνειδητά το ιερό Ευαγγέλιο, να διακονούμε με ευλάβεια και φόβο το φρικτό θυσιαστήριο και την αμώμητο πίστι μας...

 

Με αγάπη Χριστού
† ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης