Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Οικουμενισμός: Πορεία κατά κρημνών (νέο βιβλίο)

Κωδικός: TAT-033


Εξαντλήθηκε

π. Διονύσιος Τάτσης

Οικουμενισμός: Πορεία κατά κρημνών

Ο Οικουμενισμός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γιατί απαρνείται βασικά γνωρίσματα της πίστης μας και αποτελεί αίρεση. Όλα τα άλλα προβλήματα ωχριούν μπροστά σε αυτό. Εκείνα λύνονται εύκολα, ενώ ο οικουμενισμός αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα, γιατί έχει πρωταγωνιστές μεγαλόσχημους κληρικούς, και ιδίως τον Οικουμενικό Πατριάρχη, οι οποίοι έχουν χάσει προ πολλού την αίσθηση του εκ του παπισμού και προτεσταντισμού κινδύνου.


Άδετο

Σελίδες: 118
Διαστάσεις: 14Χ21

 Ο οικουμενισμός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γιατί απαρνείται βασικά γνωρίσματα της πίστης μας και αποτελεί αίρεση. Όλα τα άλλα προβλήματα ωχριούν μπροστά σε αυτό. Εκείνα λύνονται εύκολα, ενώ ο οικουμενισμός αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα, γιατί έχει πρωταγωνιστές μεγαλόσχημους κληρικούς, και ιδίως τον Οικουμενικό Πατριάρχη, οι οποίοι έχουν χάσει προ πολλού την αίσθηση του εκ του παπισμού και προτεσταντισμού κινδύνου.

Ο οικουμενισμός προκαλεί κλυδωνισμό μεταξύ των Ορθοδόξων και ψυχραίνει τις σχέσεις του λαού μας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Μειώνει το σεβασμό προς τη Μητέρα Εκκλησία και πληγώνει βαθιά τους ζηλωτές και συνειδητούς χριστιανούς, οι οποίοι δεν ανέχονται να υποβαθμίζεται η Ορθόδοξη Εκκλησία και να ανυψώνεται ο παπισμός και ο προτεσταντισμός σε ισότιμες «εκκλησίες». Οι οικουμενιστές ξεχνούν δολίως ότι οι αιρετικοί δεν αποτελούν εκκλησία και ούτε μπορούν να γίνουν μέλη της μίας Εκκλησίας, εάν δεν απαρνηθούν τις αιρετικές τους διδασκαλίες. Στο παρόν βιβλίο συγκεντρώθηκαν διάφορα αντιοικουμενιστικά άρθρα του γράφοντος, τα οποία είχαν ερέθισμα έμπνευσης συγκεκριμένες δηλώσεις και εκδηλώσεις των δικών μας οικουμενιστών, οι οποίοι δυστυχώς συνεχίζουν, χωρίς κανένα δισταγμό και φόβο, την κατά κρημνών πορεία τους!


Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης