Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Η Αποκάλυψη του Χριστού, το ταξείδι μου από τον Ιουδαϊσμό στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό

Κωδικός: ΙΜΑΤ-01


Εξαντλήθηκε

π. Τζέημς Μπερνστάιν

Η Αποκάλυψη του Χριστού

Το ταξείδι μου από τον Ιουδαϊσμό στον ορθόδοξο Χριστιανισμό


Μαλακό εξώφυλλο

Σχήμα: 23 Χ 17
Σελίδες: 440
ISBN: 978-618-82341-1-6

 Το βιβλίο, η Αποκάλυψη του Χριστού, είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που αναζητά την αλήθεια, αδυνατώντας να ικανοποιηθεί, έως ότου την ανακαλύψει.

Μεγαλωμένος στο Κουΐνς της Νέας Υόρκης από Εβραίους γονείς, των οποίων η πίστη είχε υπονομευθεί από το Ολοκαύτωμα, ο Άρνολντ Μπερνστάιν, οδηγήθηκε από την προσωπική του έρευνα σε μία πνευματική αλλαγή.

Ήταν έτοιμος να δεχθεί τον Θεό σε οποιοδήποτε μορφή Εκείνος θα του αποκαλυπτόταν· και αυτή η μορφή αποδείχτηκε ότι ήταν ο Χριστός. Αλλά ο Άρνολντ Μπερνστάιν πολύ σύντομα αντιλήφθηκε τις ανακρίβειες στις διάφορες μορφές της προτεσταντικής πίστης, που τον περιέβαλλε, και έτσι συνέχισε την αναζήτησή του - αυτή την φορά για την αληθινή Εκκλησία.

Το βιβλίο συνδυάζει τα συναρπαστικά απομνημονεύματα της ζωής ενός ανθρώπου, μέσα από ιστορικές στιγμές και καταστάσεις -από τον πόλεμο των Έξι Ημερών μέχρι το Κίνημα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και το Κίνημα του Ιησού στο Μπέρκλεϊ- με την αναζήτηση και τελικά την εύρεση της ορθόδοξης θεολογίας, η οποία αναδεικνύει την Ορθόδοξη Εκκλησία ως τον αληθινό οίκο του Θεού, όχι μόνο για τους χριστιανούς Εβραίους αλλά για όλους εκείνους που Τον αναζητούν.

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης