Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00
Κατηγορίες

Θαυμαστά παραδείγματα μεταστροφής αμαρτωλών

Κωδικός: KYPSELI-175Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Θαυμαστά παραδείγματα μεταστροφής αμαρτωλών,

για να μην απελπίζεται κανένας, ουδέποτε και για ο,τιδήποτε

Τα θαυμαστά διδακτικά ιστορικά περιστατικά, που ακολουθούν, θα πείσουν κάθε φιλότιμο και καλοπροαίρετο άνθρωπο, για το τι πρέπει να πράξει.


Άδετο

Σχήμα: 14 Χ 21
Σελίδες: 192
ISBN: 978-960-9486-53-8Με τη φώτιση και βοήθεια του φιλανθρώπου και ευεργέτου μας Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, οι εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη" Θεσσαλονίκης, ετοίμασαν αυτό το ειδικό βιβλίο προκειμένου να διευκολυνθούμε και εμπιστευθούμε στην Πρόνοια του Θεού, στις πρεσβείες της Παναγίας και όλων των Αγίων μας, που είναι στη διάθεσή μας, αρκεί να ζητήσουμε την συνδρομή τους.

Τα θαυμαστά διδακτικά ιστορικά περιστατικά, που ακολουθούν, θα πείσουν κάθε φιλότιμο και καλοπροαίρετο άνθρωπο, για το τι πρέπει να πράξει.

Ας αξιοποιήσουμε την προσφερόμενη καλή αυτή ευκαιρία για το ψυχοσωματικό καλό μας, το πρόσκαιρο και αιώνιο, κάμνοντας καλή χρήση του πολύτιμου χρόνου της εδώ προσωρινής διαμονής μας. Τα θαυμαστά παραδείγματα των μετανοησάντων συνανθρώπων μας, μας δείχνουν τον δρόμο που και εμείς οι αμαρτωλοί πρέπει να ακολουθήσουμε.

Καλή μελέτη και καλή μετάνοια να προσφέρουμε όλοι μας προς εξασφάλιση της συμμαχίας του Θεού, της ειρήνης της συνειδήσεως και της λυτρώσεώς μας από την τυραννία της αμαρτίας και τα δεινά που επιφέρει.

Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης