Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Κατηγορίες

Περί των Ακουσίων θλίψεων Αγίου Μάρκου του Ασκητού (επανέκδοση)

Κωδικός: PAL-048Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Μοναχού Παϊσίου Καρεώτου

Αγίου Μάρκου του Ασκητού
Περί των ακουσίων θλίψεων

Έκδοση Ι. Κ. Αρχαγγέλων
Άγιον Όρος

Ο μοναχός Παΐσιος Καρεώτης, θέλησε να κοινοποιήση την πνευματική ανάπαυσι που δέχθηκε μελετώντας το ιερό κείμενο του αγίου Μάρκου του ασκητού... 

Η μεταφραστική του δουλειά – προσεγμένη και φιλότιμη – είναι όντως μία πνευματική και γλωσσική άσκησι. Νοιώθεις έτσι ότι κοντά στους αγίους μας. Γνωρίζεις των θεάνθρωπο Κύριο ως Ιατρό και φωτισμό των ψυχών και των σωμάτων. Δυναμώνεις και φωτίζεσαι ψυχοσωματικά. Παίρνεις ολοκληρωμένη αγωγή. Μαθαίνεις να ζεις και να μιλάς. Αναπαύεσαι εσωτερικά, στην ψυχή σου. 

Και κυριολεκτείς εξωτερικά, στην ψυχή σου. Χαίρεσαι και σκιρτάς προσωπικά και με την ίδια πράξη βοηθάς· δέχεσαι και προσφέρεις αγαλλίασι..

Αγαπάς το αρχαίο κείμενο και δέχεσαι την σύγχρονη μετάφραση, συνειδητοποιώντας την ύπαρξι της Θείας Χάριτος που σώζει, σε κάθε καιρό και τόπο, όσους προσφέρονται σ’ αυτήν...

«Άκουσε ψυχή μου λογική... θέλω να σου διηγηθώ ένα μυστικό, που είναι κοινό μεταξύ μας, το οποίο δεν το κατέχω επειδή καθαρίστηκα από τα πάθη, αλλά επειδή ανέθεσα λίγο τον εαυτό μου στη χάρη του Θεού».

Κεντρική Διάθεση
Εκδόσεις "Το Παλίμψηστον"
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης