Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Πνευματικά σαλπίσματα Ορθοδόξου Ομολογίας

Κωδικός: KYPSELI-085


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:

Με τη χάρι και βοήθεια του Τριαδικού Θεού, την ευλογία του σεβαστού Γέροντος Επισκόπου Αυγουστίνου, καθώς και των πνευματικών του τέκνων, αι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη» θέτουν εις κυκλοφορία το παρόν βιβλίον προς δόξαν του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και ωφέλεια του πληρώματος της Ορθοδόξου Εκκλησίας Του.

Τα κείμενα που ακολουθούν είναι από το πνευματικό οπλοστάσιο του χαρισματούχου κήρυκος του Ευαγγελίου και νεωτέρου Χρυσοστόμου της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, του ασκητικού πατρός Αυγουστίνου Καντιώτου, ο οποίος διήλθε τον βίον του ιεραποστολικώς και δια της οξυγράφου γραφίδος του και των πυρίνων κηρυγμάτων του, διετράνωσε τα μεγαλεία της Πίστεως και της Ελλάδος. Πρόκειται δια φλογερά εγερτήρια σαλπίσματα αληθείας και μετανοίας δια μίαν ζώσαν και ελευθέραν Εκκλησίαν.

Από τον πλούσιο πνευματικό λειμώνα των πολλών εμπνευσμένων άρθρων του επελέξαμε ολίγα από τα παλαιότερα άρθρα του της «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΠΙΘΑΣ», ως και αποσπάσματα από τις απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του από το φυλλάδιο «ΚΥΡΙΑΚΗ» που εκδίδει η Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης.

σελ. 340Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης