Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00
Κατηγορίες

250 Χρυσοστομικά παραδείγματα

Κωδικός: KYPSELI-024Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Αγαπητοί αναγνώστες ο περισπούδαστος και ψυχοφελέστατος αυτός τόμος με τα 250 διδακτικώτατα Χρυσοστομικά παραδείγματα οφείλει την έκδοσή του στην αγάπη στα θεοφώτιστα συγγράμματα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ενός αγωνιζομένου χριστιανού της Θεσσαλονίκης. Από ευσεβή ζήλο κινούμενος σταχυολόγησε από τους 43 τόμους των έργων του Αγίου 250 εμπνευσμένα παραδείγματα, τα οποία δανείστηκε από τις πατερικές εκδόσεις «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» του εκδοτικού οίκου Ελευθερίου Μερετάκη «ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ» Μενελάου 3 της Θεσσαλονίκης.

Ο χαριτωμένος αυτός τόμος αποτελεί την συνέχεια των δύο προηγουμένων εκδόσεων με την ονομασία Πνευματικά Μαργαριτάρια Α' και Β' και είναι ο πλέον αφυπνιστικός κα ευεργετικός.

Στην παράκληση του εν Χριστώ αδελφού Γ.Χ.Π. οι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη», με την βοήθεια του Θεού και τις ευλογίες του Αγίου Πατρός ημών Ιωάννου Χρυσοστόμου, ευχαρίστως εκδίδουν την θαυμάσια αυτή συλλογή με τα δυναμικά κα μεταμορφωτικά Χρυσοστομικά παραδείγματα προς δόξαν του εν Τριάδι Θεού ημών και σωτηρία αθανάτων ψυχών.

Εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη" σελ. 352
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης