Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Ιεραί Ακολουθίαι εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου

Κωδικός: SAI-GR-011


Εξαντλήθηκε

Ιεραί Ακολουθίαι εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου

Μετ' Εγκωμίων και μετά της Εξοδίου Ακολουθίας.

Μικρός και Μέγας Παρακλητικός Κανών εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον.

Λόγος πανηγυρικός εις την Κοίμησιν της Θεοτόκου, υπό Νικηφόρου Θεοτόκη


Σκληρό εξώφυλλο

Σχήμα: 21 Χ 14
Σελίδες: 120
ISBN: 978-960-487-161-2Η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει στο Πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας την βελτιωμένη επανέκδοση ενός λειτουργικού βιβλίου αφιερωμένο στο σεπτό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον "καθαρότατο ναό του Σωτήρος". 

Η ένθερμη υποδοχή και αποδοχή από τους πιστούς της πρώτης και δεύτερης εκδόσεως κατέδειξε εμπράκτως την πίστη, τον σεβασμό, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που τρέφουν οι πιστοί με την Παναγία μας. Την έμπρακτη απόδειξη αυτών καταδεικνύει η χάρη και η πνευματική της παρουσία που συνοδεύει τη ζωή μας, γεμίζει με αγαλλίαση την ψυχή μας και μας κάνει να γευόμαστε τις πολυειδείς ευεργεσίες της.

Η παρουσίαση στους φιλακόλουθους και ευσεβείς χριστιανούς της ωραιοτάτης φυλλάδος με τον τίτλο: "ΙΕΡΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΙΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ", την οποίαν με περισσή φροντίδα επιμελήθηκε ο Θεολόγος - Ιστορικός και Γραμματέας της Ιεράς ημών Μητροπόλεως κ. Κωνσταντίνος Π. Θύμης, είναι αληθεια πως γίνεται σε μία δύσκολη ιστορική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας κατά την οποία όλοι μας χρειαζόμαστε να αντλήσουμε δύναμη και θάρρος από την πανακήρατη μορφή της Υ. Θεοτόκου.

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης