Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00
Κατηγορίες

Ανακαλύπτω τις Γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες 1

Κωδικός: STA-PD-01Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Ανακαλύπτω τις Γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες 1

(Νέα έκδοση με έγχρωμα πρότυπα εικόνων του Θεοφάνη του Κρητός
από την Ιερά Μονή Σταυρονικήτα)

Νέα βελτιωμένη τετράχρωμη έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς «Ανακαλύπτω τις Γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες». Η νέα αυτή έκδοση περιέχει έγχρωμα πρότυπα εικόνων από το Δωδεκάορτο του μεγάλου αγιογράφου Θεοφάνη του Κρητός που βρίσκοναι στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα Αγίου Όρους. Βελτίωση έχει γίνει και στις περιεχόμενες δραστηριότητες του βιβλίου.

Το μικρό αυτό και εύχρηστο βιβλίο είναι μια εξαίρετη εισαγωγή στην σημασία των Αγίων Εικόνων της Εκκλησίας μας για τα παιδιά μας. Ταυτόχρονα αποτελεί μια απλή και ολοκληρωμένη γνωριμία με το νόημα πέντε μεγάλων εορτών της Ορθοδοξίας: Εισόδια, Ευαγγελισμός, Χριστούγεννα, Θεοφάνεια και Υπαπαντή.

Ποιο γεγονός του Ευαγγελίου γιορτάζουμε στις μεγάλες αυτές εορτές; Ποιο είναι το τροπάριο της γιορτής; Πώς ερμηνεύονται τα διάφορα στοιχεία και σύμβολα που βλέπουμε στην εικόνα της γιορτής; Πώς θα χρωματίσουμε τα σχέδια;

Το "Ανακαλύπτω τις Γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες" μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γονείς, εκπαιδευτικούς και κατηχητές για να απασχολήσει δημιουργικά το παιδί στο σπίτι, στην τάξη ή στο κατηχητικό. Είναι επίσης ιδανικό για δώρο των αναδόχων. 

 


Συγγραφέας: Σταυρούλα Σταμάτη
Με τη συνεργασία της Μαγδαληνής Βαμβούρη Χατζή
Εικονογράφηση
: Αγγελική Δελεχά
Διαστάσεις: 21x29
Σελίδες:
32
ISBN: 978-960-495-133-8
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης