Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00
Κατηγορίες

"Χωρίς υποσημειώσεις" Σχολιασμός γεγονότων 1995-2015

Κωδικός: PELAGIA-046Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος

"Χωρίς υποσημειώσεις"
Σχολιασμός γεγονότων 1995-2015

Είναι ένα βιβλίο που ανταποκρίνεται στα μεγάλα επίκαιρα γεγονότα που, αν και προκαλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή πολλών ανθρώπων, πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση στην κοινωνία.


Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24 Χ 17
Σελίδες: 498
ISBN: 9786185269029

 

 Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, από το πρώτο έτος της Αρχιερατείας του και για είκοσι χρόνια (1995-2015) ανελλιπώς, αλλά και μέχρι σήμερα σε ιδιαίτερη στήλη της μηνιαίας Εφημερίδας Εκκλησιαστική Παρέμβαση σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από την θεολογία και την εμπειρία της Εκκλησίας.

Ο σχολιασμός του Μητροπολίτη σε σύγχρονα θέματα βασισμένος στην ορθόδοξη εκκλησιαστική ποιμαντική μας μεταφέρει ειδήσεις και πληροφορίες για τον άνθρωπο, το  περιβάλλον, τον πολιτισμό, την θρησκεία, την ιστορία, την επιστήμη, την παράδοση του τόπου. Χωρίς στοχασμούς και προκαταλήψεις, «χωρίς υποσημειώσεις», αλλά με ορθόδοξη θεολογική ευαισθησία, εκκλησιαστικό ήθος και υπευθυνότητα εντυπωσιάζει με τον ψύχραιμο και διακριτικό του λόγο προβάλλοντας την μεγάλη αποστολή της ορθόδοξης θεολογίας στον σύγχρονο κόσμο.

Είναι ένα βιβλίο που ανταποκρίνεται στα μεγάλα επίκαιρα γεγονότα που, αν και προκαλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή πολλών ανθρώπων, πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση στην κοιν

Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης