Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00
Κατηγορίες

Αν δεν ερχόσουν Εσύ!

Κωδικός: STA-032Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Μαρίας Παστουρματζή

Αν δεν ερχόσουν Εσύ!

 «Η Λήδα χαμογέλασε. Κοίταξε απ' το παράθυρο... ...Αν δεν ερχότανε αυτή. Αν δεν την έβρισκε η Κάρλα στη Βιέννη. Αν η Κάρλα δεν είχε γνωρίσει τον Ανδρέα, για να γίνει η Ζωή. Αν η Κατερίνα δεν την είχε πάει στην Αγγελική. Αν η Αγγελική δε γνωριζε την Νάντια. Αν δεν έμπαινε στο σπίτι η μικρή. Αν δεν την είχε βρει στη Σκιάθο ο Απόστολος Γληνός. Αν παντρευότανε τον Άλεξ. Αν δε γινόταν το ατύχημα. Αν... Αν... Ένιωσε ίλιγγο. Μια ατέλειωτη αλυσίδα από “αν” που τέλειωνε σε μία μόνο πρόταση: Αν δεν ερχόσουν Εσύ!...».

 


Μαλακό εξώφυλλο

Σχήμα: 14x19
Σελίδες: 240
ISBN: 978-960-9550-39-0Η Μαρία Παστουρματζή υπηρετεί ως φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει συνεργασθεί με διάφορα ορθόδοξα χριστιανικά περιοδικά, στα οποία έχουν δημοσιευθεί περισσότερα από εξήντα άρθρα της. Έχει συγγράψει θεατρικά έργα για παιδιά και εφήβους, για σχολικές και άλλες εκδηλώσεις.

Είναι συγγραφέας του αυτοτελούς διηγήματος "Με την ευχή της", το οποίο διανεμήθηκε δωρεάν με στόχο την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό πάνω στο θέμα των ιερατικών κλίσεων και της προσφοράς του ιερέα-λειτουργού στο σύγχρονο κόσμο. Από τον Μάρτιο του 2013 επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αδελφότητας "Λυδία η Φιλιππησία".

Το βιβλίο με το οποίο καθιερώθηκε ως συγγραφέας ήταν το μυθιστόρημα "ο Άγιος" που αποτέλεσε εκδοτική επιτυχία και γυρίστηκε και σε τηλεταινία από τον τηλεοπτικό σταθμό 4ε.

Α' ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ GREEKORTHODOXBOOKS

ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΩΝΥΜΗ ΔΟΞΑ

Εκκλησία - Παλαιά Διαθήκη - ΙουδαϊσμόςLogin-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης