Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Κατηγορίες

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, Ασυρματιστές του Θεού

Κωδικός: STA-PD-03Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

 Γέρoντας Παΐσιος ο Αγιορείτης. Ασυρματιστές του Θεού (4)
Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού

Μια αφηγηματική βιογραφία του γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη για τους μικρούς αναγνώστες η οποία περιλαμβάνει βιβλίο και ψηφιακό δίσκο (Cd). Τα κείμενα επιμελήθηκε η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού Κύπρου, η οποία τελεί υπό την πνευματική πατρότητα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου. Η ζωή του γέροντα Παϊσίου, γεμάτη από αγώνες ασκητικούς, φλογερή αγάπη προς τον Θεό και συνεχή προσευχή για όλους τους ανθρώπους εμπνέει και οδηγεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που έρχονται στην Ελλάδα για να προσκυνήσουν τους τόπους όπου έζησε. Ας την γνωρίσουν και οι μικροί αναγνώστες μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, που αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά του κόσμου με την ευχή να διατηρήσουν την άδολη αγνότητα της Παιδική καρδιάς όπως ακριβώς έκανε και ο Γέροντας Παΐσιος. 

 


ISBN: 9789604951345
Σχήμα: 21χ29
Σελίδες: 56
Εκδότης: ΑΘΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Εξώφυλλο: ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΜε χαριτωμένο και οικείο στα παιδιά τρόπο εξιστορούνται τα βασικότερα γεγονότα της ζωής του Αγιορείτη ασκητή, εμπνέοντας στους μικρούς αναγνώστες την αγάπη για την Ορθοδοξία μας.
Το βιβλίο εικονογράφησε η Αγγελική Δελεχά. Η πλούσια αυτή έκδοση περιλαμβάνει και ψηφιακό δίσκο (Cd), ώστε να μπορούν οι μικροί αναγνώστες να ακούν την αφήγηση στο αυτοκίνητο ή και στο σπίτι, παρακολουθώντας παράλληλα το κείμενο από το βιβλίο.
Στη σειρά «Οι ασυρματιστές του Θεού» κυκλοφορούν ακόμη: «Ο γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής» (βιβλίο με Cd), «Σεραφείμ, ένας άγιος στο δάσος του Σαρώφ» και ο «Άγιος Ευφρόσυνος ο μάγειρος». 

Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης