Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Ολέθριες και Αλλόκοτες Λατρείες

Κωδικός: MOR-011


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:

Ίκαρος Ν. Πετρίδης

Καταχθόνιοι Ολετήρες

Ολέθριες κι αλλόκοτες λατρείες

Έναυσμα για τη συγγραφή του παρόντος έδωσε ένας κατάλογος, που εξέδωσε η Ζ΄ Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για  θέματα  αιρέσεων  και  παραθρησκείας, που  πραγματοποιήθηκε  στον  Αλίαρτο  από  20-26 Σεπτεμβρίου 1995.


Μαλακό εξώφυλλο

Σχήμα: 13,5 Χ 23,5
Σελίδες: 312
ISBN: 978-960-9686-52-5

 

 Έναυσμα για τη συγγραφή του παρόντος έδωσε ένας κατάλογος, που εξέδωσε η Ζ΄ Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας, που πραγματοποιήθηκε στον Αλίαρτο από 20-26 Σεπτεμβρίου 1995.

Στον κατάλογο αυτό αναφέρονται ονομαστικά 500 ομάδες, οργανώσεις και κοινότητες, οι οποίες άλλες αυτοαποκαλούνται εκκλησίες, άλλες θρησκείες, άλλες αδελφότητες, άλλες λατρείες κι άλλες διάφορα άλλα πνευματικά ιδρύματα.

Η εκκλησία του τέρατος του Ιπτάμενου Μακαρονιού, το Κίνημα του Πρίγκιπα Φιλίππου της Μεγάλης Βρετανίας, η θρησκεία των Jedi, η εκκλησία του Ντιέγκο Μαραντόνα, η εκκλησία Matrixism, η εκκλησία της Σαϊεντολογίας, οι Μορμόνοι, η Θεοσοφία και άλλες πολλές είναι οι ολέθριες παγίδες, που υπό τον μανδύα της χριστιανοσύνης, όχι μόνον έχουν πείσει πολλούς για την κατοχή της αλήθειας, αλλά έχουν κιόλας αναγνωριστεί επίσημα από τις Αρχές διαφόρων κρατών ως θρησκείες, όπου τους παραχωρήθηκε το προνόμιο της φοροαπαλλαγής, εφόσον πρόκειται για υποτιθέμενα πνευματικά ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι μόνοι κερδισμένοι βεβαίως είναι πάντοτε οι ιδρυτές αυτών των θρησκειών, που θεοποιούνται από τους οπαδούς τους, αγιοποιούν τον εαυτό τους, ζούν σαν εκατομμυριούχοι και οδηγούν στήν αυτοκτονία εκατοντάδες πιστούς - θύματα.

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης