Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Κατηγορίες

Ανακαλύπτω τις Γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες 2

Κωδικός: STA-PD-05Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Ανακαλύπτω τις Γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες 2

Νέα βελτιωμένη 4χρωμη έκδοση του δεύτερου βιβλίου της σειράς «Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες». Η νέα αυτή έκδοση περιέχει έγχρωμα πρότυπα από το Δωδεκάορτο του μεγάλου αγιογράφου Θεοφάνη του Κρητός που βρίσκονται στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα Αγίου Όρους. Βελτίωση έχει γίνει και στις περιεχόμενες δραστηριότητες του βιβλίου.

Το μικρό αυτό και εύχρηστο βιβλίο είναι μια εξαίρετη εισαγωγή στον συμβολισμό των αγίων εικόνων της Εκκλησίας μας για τα παιδιά. Ταυτόχρονα αποτελεί μια απλή και ολοκληρωμένη γνωριμία με το νόημα πέντε Δεσποτικές εορτές μεγάλων εορτών της Ορθοδοξίας : Μεταμόρφωση, Ανάσταση του Λαζάρου, Βαϊοφόρος, Σταύρωση, Ανάσταση.

Ποιο γεγονός του Ευαγγελίου γιορτάζουμε στις μεγάλες αυτές; Ποιο είναι το τροπάριο της γιορτής; Ποια σημασία έχουν τα διάφορα στοιχεία και σύμβολα που βλέπουμε στην εικόνα της γιορτής; Πώς θα χρωματίσουμε τα σχέδια;

Το "Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες" μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γονείς, εκπαιδευτικούς και κατηχητές για να απασχολήσει δημιουργικά το παιδί στο σπίτι ή στην τάξη. Είναι επίσης ιδανικό για δώρο των αναδόχων.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει τις εορτές Εισόδια της Θεοτόκου, Ευαγγελισμός, Χριστούγεννα, Θεοφάνεια, Υπαπαντή. 

 


Συγγραφέας: Σταυρούλα Σταμάτη
Με τη συνεργασία της Μαγδαληνής Βαμβούρη Χατζή
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά
Διαστάσεις: 21x29
Σελίδες: 32
ISBN: 9789604951352
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης