Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Κατηγορίες

Γεροντικό Ρουμάνων Πατέρων

Κωδικός: KYPSELI-030Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Γεροντικό Ρουμάνων Πατέρων

Τα αξιοπρόσεκτα αυτά έργα αγαπήθηκαν και εντός τριετίας είχαν εξαντληθεί. Εκτός από αυτά οι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη» δημοσίευσαν και άλλα αξιόλογα βιβλία συγχρόνων, κυρίως, εναρέτων πνευματικών πατέρων της Ορθοδόξου Ρουμανικής Εκκλησίας, όπως των Γερόντων: Παϊσίου Ολάρου, Κλεόπα Ηλίε, Δομετίου, Υακίνθου, Αρσενίου και άλλων.

 Από όλες αυτές τις εκδόσεις ανθολογήθηκαν οι πιο σπουδαίες πνευματικές εμπειρίες, νουθεσίες και συμβουλές και απετέλεσαν το ενδιαφέρον αυτό βιβλίο των 272 σελίδων με την ονομασία Γεροντικό Ρουμάνων Πατέρων. Πρόκειται για σπουδαία συλλογή δοκιμασμένων συμβουλών, σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα που συμβάλλουν στην απαλλαγή μας από τα πάθη και στην κατόρθωση των χριστιανικών αρετών. Η διάταξη του πνευματικού αυτού υλικού έγινε σε θεματικές ενότητες, χάρη στην ουσιαστική συμβολή και επιμέλεια ενός αγαπητού θεολόγου συνεργάτου, που θέλησε να κρατήσει τη ανωνυμία του. Θερμώς τον ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά του.

 Το αξιόλογο αυτό βιβλίο, με τα φωτεινά παραδείγματα και πνευματικά μαθήματα που περιέχει, ελπίζουμε και ευχόμαστε να συμβάλει στην κατά Χριστό μόρφωση των αναγνωστών του και να οδηγήσει πολλές ψυχές σε μετάνοια κα σωτηρία, με την χάρη του Κυρίου μας και τις πρεσβείες των πατέρων της Ρουμανικής Εκκλησίας προς δόξα Χριστού.


άδετο
σχ.14Χ21
σ.272
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης