Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00
Κατηγορίες

Θεραπευτικά Αγιάσματα στην Ελλάδα

Κωδικός: MYR-004Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Σοφία Α. Σουλή

Θεραπευτικά Αγιάσματα στην Ελλάδα

Από την Ευαγγελίστρια στην Τήνο μέχρι την Παναγία Σουμελά, από την Προυσιώτισσα μέχρι τον Όσιο Δαβίδ στην Εύβοια, από την Αγία Παρασκευή στα Τέμπη έως τον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, από την Κρήτη έως τη Μακεδονία...


 

Μαλακό εξώφυλλο

Σχήμα: 14,5 Χ 20,5
Σελίδες: 152
ISBN: 978-960-6866-53-1Τα αγιάσματα είναι ιερά νερά, ιαματικά και θαυματουργά, αφιερωμένα στο Χριστό, την Παναγία, την Αγία Τριάδα, σε αγίους και αγίες. Άλλα βρίσκονται στο ύπαιθρο, σε μέρη απόμακρα, άλλα μέσα σε εκκλησίες και μοναστήρια, κάποια σε μαγευτικές τοποθεσίες ή κρυφές σπηλιές και άλλα βαθιά στη γη όπου ο πιστός κατεβαίνει πολλά σκαλοπάτια ή χαράκια για να τα συναντήσει.

Στο βιβλίο «Θεραπευτικά Αγιάσματα στην Ελλάδα» επιχειρείται για πρώτη φορά μια μοναδική καταγραφή 70 αγιασμένων πηγών. Ο αναγνώστης θα ταξιδέψει σε γνωστά και άγνωστα σημεία της χώρας όπου η παράδοση συναντά τη θρησκεία μας.

Από την Ευαγγελίστρια στην Τήνο μέχρι την Παναγία Σουμελά, από την Προυσιώτισσα μέχρι τον Όσιο Δαβίδ στην Εύβοια, από την Αγία Παρασκευή στα Τέμπη έως τον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, από την Κρήτη έως τη Μακεδονία ο ταξιδιώτης συναντά προσκυνήματα και επιστρέφοντας κρατά μαζί του τη γαλήνη στην ψυχή και λίγο αγίασμα, πολύτιμο για κάποιες δύσκολες στιγμές.

Βιογραφικό
Αγιάσματα στην Ελλάδα
Πρόλογος
Το θαυματουργό υγρό στοιχείο στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΤΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΘΡΑΚΗ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΡΟΔΟΣ 
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΚΡΗΤΗ
"Ζητείτε και ευρήσετε"
Βιβλιογραφία
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης