Χριστιανικός Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φίλων
Ιερού Ησυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ο Άγιος Γρηγόριος Ο Παλαμάς
Καλάθι αγορών : 0 | 0,00

Κατηγορίες

Ο Γέροντας Παΐσιος Ολάρου, βιβλίο

Κωδικός: KYPSELI-058Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Ο Γέροντας Παΐσιος Ολάρου

Σημείωσις εκδότου

Με ιδιαίτερη εν Κυρίω χαρά οι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη» εκδίδουν το παρόν αξιόλογο πνευματικό βιβλίο που αναφέρεται στην σύγχρονη οσιακή μορφή του Ρουμάνου ησυχαστού και Πνευματικού πατρός Παϊσίου Ολάρου (1897-1990), Γέροντος του π. Κλεόπα Ηλίε. 

Ο πνευματικός σύνδεσμος του υπεθύνου των εκδόσεων με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας από το 1990 και μέχρι σήμερα, συνετέλεσε στην έκδοσι πνευματικών βιβλίων και στην ελληνική γλώσσα προς δόξαν του Τριαδικού μας Θεού και ψυχική ωφέλεια των ορθοδόξων χριστιανών Ελλήνων. 

Μετά Θεόν οι εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη» εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσον στους σεβαστούς συγγραφείς του έργου Αρχιμανδρίτην Ιωαννίκιον Μπαλάν και καθηγητήν του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου π. Κων/νον Κόμαν, όσον και στους πατέρας της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους διά την μετάφραση και αυτού του έργου. 

Με την ελπίδα πως θα αποβή ψυχωφελές ανάγνωσμα οι χαριτωμένες εμπειρικές νουθεσίες του κατά Θεόν σοφού Γέροντος π. Παϊσίου προς αύξησι του θείου ζήλου και ευαρέστησι του Θεού, παραδίδεται εις το φιλάγιο εκκλησιαστικό πλήρωμα των Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλήνων εις δόξαν του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

 


 

Άδετο, σχ.14Χ21, σελ.160
Εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη"Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης